O nama

Glavne usluge BMB medicinske pedikure tretmani su njege stopala i ruku. Važno je naglasiti da koristimo sterilizator i nekoliko sredstava za dezinficiranje instrumenta kako bi uništili sve vrste mikroba, bakterija i gljivica. Iznimno nam je važno održavati higijenu te na taj način spriječiti prijenos gljivica. Radimo i posebne tretmane liječenja glivičnih oboljenja na nogama i rukama. BMB medicinska pedikura svojim klijentima nudi cijeli spektar različitih tretmana, od klasične medicinske pedikure do kompliciranih medicinskih usluga kao što su izrade protetskog nadomjestka nokta i B/S špange za urasli nokat, tretmani kurjih očiju, tretmani za sportaše, tretmani za djecu, tretmani ublažavanja tegoba kod artritisa. Upravo umirovljenici i osobe starije životne dobi, naši su najčešći klijenti. Za njih smo osigurali stalni popust za kao i za tvrtke, sportske klubove, a za nezaposlene popust vrijedi svaki utorak!

Usluge koje naš salon pruža ne odnose se samo na usluge njege stopala već i usluge njege ruku. Klasična manikura, kao i spa manikura neke su od najčešćih usluga koje klijenti koriste našem salonu. Nadalje, postoje i usluge trajnog laka noktiju, UV gel, masaže stopala i ruku te depilacija šećernom pastom i voskom.
Naša misija je osvijestiti i potaknuti klijente na redovnu njegu, kontrolu i brigu o zdravlju. Kombinacijom stručnog osoblja i i opuštene atmosfere stvoren je jedinstven koncept prepoznat od strane Vas, zadovoljnih klijenata. Naša najbolja preporuka su zadovoljni klijenti.